Hem arrow Konvent
Senast uppskickade filer
2010-02-06
Downloads
FileT10_2.5.rtf
2009-01-06
Downloads
FileT10_2.4.rtf
2008-09-08
Downloads
FileT10_2.3.rtf
Sök filer
Sök efter: 
Sök namn: 
Sök beskrivningar: 


Konvent
Dä va bättre förr! PDF Skriv ut E-post
Användarna tycker:: / 2
Skrivet av Krister Sundelin   
2008-02-17
Image

Förutom Yukikaze: Blodshämnd så söker vi även spelledare till DoD2-äventyret Dä va bättre förr! Det har tagit oss lite på sängen, eftersom vi i skrivande stund har inte mindre än 30 anmälda lag! Och nu behöver vi tokmånga spelledare!

Så snälla, hjälp oss! Vi - och framförallt spelarna på GothCon - behöver verkligen din hjälp!
Yukikaze: Blodshämnd PDF Skriv ut E-post
Användarna tycker:: / 1
Skrivet av Krister Sundelin   
2008-02-16
Image

Äventyret Yukikaze: Blodshämnd är årets Andra Imperiet-äventyr på GothCon från oss på Rävsvans Förlag. Det är den femte och sista delen om jaktdivisionen Yukikaze. Det är ett äventyr med ös, rymdstrid och fanservice. Det är dessutom KLART!!!

Så nu söker vi spelledare till detta äventyr. Om du är intresserad så hör av dig till oss via kontaktformuläret i vänstermenyn. Som spelledare får du tillbaka en del av inträdet från GothCon plus lite tilltugg, och från oss får du en klase rabatt i foxshoppen.
Vad man gör på Lincon när man är död PDF Skriv ut E-post
Användarna tycker:: / 4
Skrivet av Krister Sundelin   
2007-05-05
Image Det var ett rätt kul LinCon. Det kanske inte var så mycket ös som jag hade hoppats, men det hände definitivt tillräckligt mycket för att det skulle vara värt att åka dit. Klart, en bidragande orsak är att det lokala gänget har som tradition att stanna vid Idas brygga i Karlsborg och äta glass. Det är en värdig inledning och avslutning på ett LinCon.

Själva konventet var... tja, ett konvent. Det var inte så mycket med det - det var trevligt, det fanns trevligt folk där. Eva och Jocke Florén förgyllde tillvaron allt som oftast. Marcus köpte i stort sett alla mina Rocketmen-boosters, dvs de som Hannes och Carro inte hade snott åt sig sedan tidigare. Tomas Arfert var en trevlig bänkgranne, som hade den goda smaken att teckna en Tuva åt mig.

Läs mer...
Sökes till GothCon PDF Skriv ut E-post
Användarna tycker:: / 1
Skrivet av Krister Sundelin   
2006-10-30

Rävsvans Förlag tänker naturligtvis arrangera ett äventyr till Skymningshem: Andra Imperiet på GothCon. För att samtidigt kunna ha normal butiksservice så behöver vi hjälp.

En medarrangör: Du kommer att ha två jobb: att jaga spelledare före konventet, och att starta upp lagen på konventet. Det förra innebär att fråga runt bland folk på forum om de vill spelleda Andra Imperiet och truga, övertala och allmänt slicka rumpa. Det senare innebär att pussla ihop lag med spelledare och salar, eventuellt spelleda själv, samt samla in lapparna på slutet.

Ett antal spelledare: Ett normalt GothCon innebär mellan 20 och 30 anmälda lag för Rävsvans Förlag. Värst brukar lördagspassen vara med uppemot hälften av det totala spelledarbehovet. Mellan 10 och 15 spelledare kan behövas i värsta fall.

Läs mer...
Rävsvans på SSK PDF Skriv ut E-post
Användarna tycker:: / 1
Skrivet av Krister Sundelin   
2006-09-08

Inom kort avgår transporten till Stockholms spelkonvent. I vanlig ordning så blir foxshoppen obemannad under helgen. Det går ypperligt att lägga en order under tiden, och den kommer att behandlas så snart som möjligt.

Fram till dess så kommer jag att finnas på entréplan i rum 6, och där ha ett så läbbans trevligt konvent som jag kan ha.

Ses i Tjockhult!

<< Första < Föregående 1 2 Nästa > Sista >>

Resultat 1 - 9 av 13

Se även
blahimmel.jpg
Omröstning
Skulle du kunna tänka dig att betala för konventsäventyrsserien om Yukikaze i tryckt form?
  
Prenumerationer

Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.