Hem arrow Bus och bös arrow Bus arrow Playelfs fäll-tävlan
Senast uppskickade filer
2010-02-06
Downloads
FileT10_2.5.rtf
2009-01-06
Downloads
FileT10_2.4.rtf
2008-09-08
Downloads
FileT10_2.3.rtf
Sök filer
Sök efter: 
Sök namn: 
Sök beskrivningar: 


Playelfs fäll-tävlan PDF Skriv ut E-post
Användarna tycker:: / 2
DåligtBra 
Skrivet av Krister Sundelin   
2005-04-21
Artikelindex
Möhö!
Bedömning

Möhö!

Playelfs Fäll-tävlan har ingenting att göra med hästar och trevliga långritter i naturen över stock&sten. Nä, det här är en uppvisning i sadistisk grymhet, där inga medel har skytts för att uppnå det ultimata i ironisk avrättning. Vad du har lyckats leta dig in till är en sida full med skadeglädje. Det är dessutom en ärlig tävlan. Den här sidan kommer att fyllas med elaka fällor, katastrofer, otäckheter och elakheter.

Dessa sidor är en hyllning till den gamla modulen "Grimtooth's Traps" från Flying Buffalo, Inc, dess översättning av Target Games, samt modulens efterföljare. Det här är förmodligen sidor som en del rollspelsmotståndare skriker högt åt ("Avrättningsmetoder! Avrättningsmetoder!") men det enda jag har att säga åt det är "Moralpanik!". Vi talar om galghumor, inte praktiska tips, och galghumor finns det gott om... (muhöhöhö...)

Det bästa är att vem som helst kan bidra. Skicka bara ett mejl till mig med lämpligt bidrag så för jag in det på sidan, med betyg, dödlighetsfaktor, namn å allt sånt där. Dessutom finns det utmärkelser att få.< Föregående

Se även
sorg.jpg
Omröstning
Skulle du kunna tänka dig att betala för konventsäventyrsserien om Yukikaze i tryckt form?
  
Prenumerationer

Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.