Hem arrow Nyheter arrow Senaste nytt arrow Migrering pågår
Senast uppskickade filer
2010-02-06
Downloads
FileT10_2.5.rtf
2009-01-06
Downloads
FileT10_2.4.rtf
2008-09-08
Downloads
FileT10_2.3.rtf
Sök filer
Sök efter: 
Sök namn: 
Sök beskrivningar: 


Migrering pågår PDF Skriv ut E-post
Användarna tycker:: / 0
DåligtBra 
Skrivet av Krister Sundelin   
2005-04-21

Som synes så flyttas artiklar sakta men säkert över till den nya Smedjan. Kruxet är - och jag vet att jag låter tjatig - att det är 250+ HTML-filer som ska flyttas över. I en hel del fall så är det inte så enkelt att bara kasta över texten. Tänk om livet vore så lätt...

Västmark och Dogma-sektionerna har flyttats över helt, och jag är nästan klar med Playelf-sektionen. Det är bara fällorna och postorderkatalogen kvar, samt kåserierna om fackliga avtal och utredningar. Andra Imperiet ligger nästan helt i wikin, så där är det inte mycket alls att flytta. Det var bara ett rollformulär, så den är nog klar.

En sak som skrämmer mig är omröstningens resultat. Jag tror att någon fejkade en massa röster. Sjuttio av rösterna föll nämligen på sista alternativet "Du har exakt två minuter på dig att återställa backupen!" inom några minuter. Men okej, det kan jag leva med. Det som skrämmer mig är resultatet "Krille! Jag vill föda ditt barn!"

I skrivande stund är det 53 pers som vill föda mitt barn, och jag är rätt så säker på att omkring 45 av dem inte är tjejer! Jag hatar att göra er besvikna, och det två gånger, men 1) det är biologiskt omöjligt, och 2) jag är inte lagd åt det hållet. Men det är väl OK, för jag kan i alla fall kämpa för er rätt att föda barn, även om det är biologiskt omöjligt.

Ni tjejer som röstade på det alternativet är dock hjärtligt välkomna.

< Föregående   Nästa >

Se även
dark-jidai-senshi.jpg
Omröstning
Skulle du kunna tänka dig att betala för konventsäventyrsserien om Yukikaze i tryckt form?
  
Prenumerationer

Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.