Hem arrow Bus och bös arrow Bus arrow Playelfs fäll-tävlan: föremål
Senast uppskickade filer
2010-02-06
Downloads
FileT10_2.5.rtf
2009-01-06
Downloads
FileT10_2.4.rtf
2008-09-08
Downloads
FileT10_2.3.rtf
Sök filer
Sök efter: 
Sök namn: 
Sök beskrivningar: 


Playelfs fäll-tävlan: föremål PDF Skriv ut E-post
Användarna tycker:: / 1
DåligtBra 
Skrivet av Krister Sundelin   
2005-04-21
Artikelindex
Playelfs fäll-tävlan: föremål
Sida 2
Sida 3
Sida 4
Sida 5
Sida 6
Sida 7
Sida 8
Sida 9

Dödlighet 3Knasbollen är till för att lära äventyrare att sluta med onödiga och tråkiga vistar. Det är en stor(2m i diameter) keramikboll med ordet KNAS ingraverat. Om någon i närheten säger "Knasboll" så exploderar den.

(Wilmer)

Dödlighet 2Äggklockan är en äggklocka (förvånad?) som har en förbannelse över sig som gör att den inte går att släppa. Om någon får för sig att vrida upp äggklockan (max en timme) börjar den räkna ned. När den ringer exploderar den med otrolig kraft som garanterat dödar den som har den i handen. Så den som har vridit upp den och därmed fastnat i den måste vrida upp den med jämna mellanrum för att inte spränga sig och sin omgivning i bitar.

(Wilmer)

Dödlighet 4Den Röde Dvärgens Krona är ett utmärkt tortyrredskap för irriterande spelare utan personlighet. Det är en helt vanligt stilig och magisk krona av den typ som brukar ligga och skräpa i skatthögar, med den lilla skillnad att det vilar en rätt elak förbannelse över den som kan ge vem som helst personlighetsklyvning, bokstavligt talat. Men säg inte det än...

Sätter man kronan på huvudet så går den till att börja med inte att ta av annat än att huvudsvålen följer med, eller att någon häver förbannelsen med heliga eller magiska medel. Det hemska med förbannelsen är att när bäraren säger order "jag" frigörs en aspekt av dennes personlighet som en exakt, livs levande avbild av personen, vars personlighet domineras helt av den aspekt bäraren förlorade. När detta har hänt fem gånger (de fem aspekterna är: aggression, ödmjukhet, fåfänga, rädsla och kunskap) försvinner bäraren i tomma intet och kvar finns bara fem kopior av honom med tämligen enkelspåriga personligheter och kronan som väntar på nästa offer.

En snäll källarmästare låter det vara möjligt att samla ihop de fem kopiorna till en person igen med mäktig magi, men en sådan bör byta yrke och bli veterinär istället.

(Joel Müller)< Föregående   Nästa >

Se även
girighet.jpg
Omröstning
Skulle du kunna tänka dig att betala för konventsäventyrsserien om Yukikaze i tryckt form?
  
Prenumerationer

Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.