Hem arrow Bus och bös arrow Bus arrow Playelfs fäll-tävlan: föremål
Senast uppskickade filer
2010-02-06
Downloads
FileT10_2.5.rtf
2009-01-06
Downloads
FileT10_2.4.rtf
2008-09-08
Downloads
FileT10_2.3.rtf
Sök filer
Sök efter: 
Sök namn: 
Sök beskrivningar: 


Playelfs fäll-tävlan: föremål PDF Skriv ut E-post
Användarna tycker:: / 1
DåligtBra 
Skrivet av Krister Sundelin   
2005-04-21
Artikelindex
Playelfs fäll-tävlan: föremål
Sida 2
Sida 3
Sida 4
Sida 5
Sida 6
Sida 7
Sida 8
Sida 9

Dödlighet 1Den onödiga kammen är inte särskilt farlig. Den är tvärtom bara pinsam, speciellt för långhåriga barbarer. Det är en magisk kam, utsmyckad med guld och ädla stenar, som för det första är förbannad med en AD&D-förbannelse (dvs man kan inte släppa den), och för det andra leder till lagom pinsamt håravfall...

(Fredrik Åkesson)

Dödlighet 3Börda om halsen är ett farlig halsband. Det består helt enkelt av en kedja eller medaljong av metall och verkar vara magisk. Den är gammal, men ser ut att vara i gott skick. Medaljongen är formad som en liten flamma eller en arg gubbe. När man sätter på sig medaljongen aktiveras besvärjelsen som ligger i den och den ökar genast i temperatur så att den börjar glöda samt krymper! Inom kort är den omöjlig att ta av, inte bara på grund av att kedjan är för kort utan även för att det är väldigt svårt att få grepp om något som är glödhett. En välbehandskad äventyrare får som mest ett intressant brännmärke och brända hårtoppar och öron, medan den barhänte förmodligen tappar huvudet.

(Martin Svensson)

Dödlighet 1Ta dig i dalen är ett passande namn på den här fällan. Den består av en kista med konserverade delikatesser i utmärkt skick, exempelvis vin, gurkor, svamp, bläckfisk etc etc. Säg den äventyrare som inte skulle stoppa ned dessa i ryggsäcken eller äta dem på plats. Problemet ligger i att dessa är extremt laxerande vilket innebär bruna, alternativt brunare byxor och en fläckad heder. Den stackars äventyraren kommer nu antagligen att försöka tvätta sig ren eller torka sig.

Han får dock en glad överaskning då han märker att maten reagerar med magsyra för att bilda ett ypperligt epoxiklister, som härdar i luft till en stenhård massa.

(David)< Föregående   Nästa >

Se även
lonefox.jpg
Omröstning
Skulle du kunna tänka dig att betala för konventsäventyrsserien om Yukikaze i tryckt form?
  
Prenumerationer

Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.