Hem arrow Nyheter arrow Playelf arrow Playelfs postorderkatalog
Senaste artiklarna
Senast uppskickade filer
2010-02-06
Downloads
FileT10_2.5.rtf
2009-01-06
Downloads
FileT10_2.4.rtf
2008-09-08
Downloads
FileT10_2.3.rtf

Playelfs postorderkatalog PDF Skriv ut E-post
Användarna tycker:: / 12
DåligtBra 
Skrivet av Krister Sundelin   
2005-04-21
Artikelindex
Playelfs postorderkatalog
Tjänster
Verktyg
Trolldrycker och förnödenheter
Vapen

Vapen

Observera att Playelfs Postorderservice inte tar något som helt ansvar för skador som orsakas på fiender med de produkter som finns i denna katalog. Skyll er själva om ni kommer i vägen för dem.

Sammansatt svärd: 260 spänn. Ibland så måste man ha ett svärd med sig där man inte får och en insmugglad dolk inte kommer hjälpa. Då är det bra med ett Sammansatt svärd från "Droggi & Son". Svärdet är ett långsvärd i fyra delar. Med hjälp utav en finurlig anordning så kan delarna snabbt sättas ihop till ett fullt fungerande svärd med skada +4. VARNING! Det är av yttersta vikt att köparen läser instrukionerna som medföljer då flera fall har rapporterats när svärdern fallit samman på grund utav fellaktig ihopmontering.

(DS-9800, Droggi&Son/Ludvig Marmsjö)

TvåmanssvärdTM: 100 spänn. Har ni också tröttnat på vanliga tvåhandssvärd? Monstren dör ju helt enkelt inte! Ta då din bästa äventyrarkompis och skaffa er ett TvåmanssvärdTM från Stchupiid weapon systemsTM. Vi lovar er om inte ni lyckas döda en endaste orch med detta vapen så har vi våran speciella pengarna tillbaka-garanti. VARNING! Använd aldrig ditt TvåmanssvärdTM ensam, då kan du skada både dig och ditt TvåmanssvärdTM.

Ett Tvåmanssvärd ger +15 i stryk, och kan bara användas om det är två stycken som slåss med det. Man slår efter den äventyrare med högst i Döda.

(SW-2001 Stchupiid weapon systemsTM/Björn Ylinenpää)

Flöjtkniven Frans: 13 spänn. Här har vi det föremål som alla musiker drömt om de legat mörbultade efter en osedevanligt dålig spelning. Med en enkel handvändning så får man ut ett 10 cm långt knivblad från flöjtens munstycke och du är redo att hålla musikkritiker såväl som groupies på avstånd. VARNING! Musikergillet vill varna för att fälla ut kniven under användning av flöjtens andra användningsområde då detta kan skapa irritation i mun, hals och nacke.

Flöjtkniven skadar som en kniv.

(OS-9411, AB Ont&Son/Ludvig Marmsjö)

Flexible response vapenset: 500 spänn. Har du tröttnat på alla dessa olika klubb- och yxvapen som man måste släpa med sig ner i tunnlarna? Vill du ha ett mer flexibelt system som gör att du slipper alla dessa yxor, korpnäbbar, hjälmkrossare och slagor? I så fall är Flexible response vad du behöver. Med ett stabilt skaft i äkta stål och utbytbara huvuden kan samma vapen användas som både yxa, hjälmkrossare, morgonstjärna, slaga, korpnäbb och stridsklubba. I vapensetet ingår ett skaft (60 cm), en skaftförlängare (20 cm), inte mindre än sex huvuden (eneggad yxa, morgonstjärna, hjälmkrossare, stridsslaga, korpnäbb och stridsklubba), instruktionsbok och en praktiskt förvaringslåda i mithrilimitation.

Det tar en runda att öppna förvaringslådan, en runda att plocka fram delarna man behöver och en runda för varje hopsättning. Förlängningsbiten är mest ball, men om man använder den så gör vapnet en poäng extra Stryk.

(LA-1201, Leveller Arms, Björn Hellqvist)

Flexible response utbyggnadsset 1: 200 spänn. För den verkligt balle äventyraren. Bygg ut din Flexible response med detta set och var ännu mer anpassningsbar i tunnelgångarna! I utbyggnadssettet ingår en lång skaftförlängare (40 cm), tre nya huvuden (dubbelyxa, stridshammare och stridsgissel) och vapenvårdsdetaljer, elegant förpackat i en snygg väska i skinn. De nya detaljerna får plats i grundsetets låda.

(LA-1202, Leveller Arms, Björn Hellqvist)

Flexible Response Extender: 100 spänn. Ett extra långt skaft (120 cm) som är fullt kompatibelt med ovanstående komponenter gör att din Flexible Response gör större intryck, och på längre håll, än någonsin tidigare.

(LA-1203, Leveller Arms, Björn Hellqvist)

Jättegigantmjödyxan: 200 spänn. Har du som vikinga-alv aldrig tänkt på hur törstig man kan bli när man har hållit på att dänga monster en hel dag och märker att du är mitt ute i ödemarken långt ifrån närmsta mjödstuga. Då är det bra om du har mjödyxan vars skaft är ihåligt och där man förvarar ett par klunkar mjöd för den törstige krigaren. Vapnet måste påfyllas för full funktionalitet, mjöd eller andra drycker ingår ej.

Räknas som en stor yxa.

(DV-5501, Dängarns Vapen, sponsrat av Propps Bryggerier, Daniel Tönnberg)< Föregående   Nästa >

Se även
valkyria.jpg
Omröstning
Skulle du kunna tänka dig att betala för konventsäventyrsserien om Yukikaze i tryckt form?
  
Prenumerationer

Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.