Senast uppskickade filer
2010-02-06
Downloads
FileT10_2.5.rtf
2009-01-06
Downloads
FileT10_2.4.rtf
2008-09-08
Downloads
FileT10_2.3.rtf
Sök filer
Sök efter: 
Sök namn: 
Sök beskrivningar: 


Blå Himmel PDF Skriv ut E-post
Användarna tycker:: / 0
DåligtBra 
Skrivet av Krister Sundelin   
2005-05-19

Blå Himmel utspelar sig på en annan värld, där raser och nationer inte har slagits mot den stora Ondskan utan mot varandra; ett världsomfattande krig har splittrat alver, människor, dvärgar och orcher, så att de olika raserna har tvingats slåss mot sina rasfränder i nationalismens namn.

Men nu har kriget tagit slut och en bräcklig vapenvila råder. Det finns dock krafter som ser vinst i krigets industrier, och som gör vad de kan för att fortsätta. Det finns nationalister på båda sidor som inte kan tänka sig en fred med sina fiender. Allt detta hotar den gryende freden, och därför har en liten frivilligkår ställt sig vid sidan om de krigande nationerna och börjat övervaka vapenstilleståndet och fronterna.

Med bräckliga biplan, livsfarliga orchiska jakt- och panzerzeppelinare, supersnabba men osmidiga dvärgiska raketplan och alviska flygbestar patrullerar Fehnmayer-rörelsen fronten för att försöka stävja alla försök att få igång kriget igen och kyla ner alla en gång så upphettade relationer. Deras mål är att vara ett övervakande öga, en fredens vind och en eftertankens röst i en värld som sargats av krig i sexhundra år.

Nationalismen enade en gång i tiden raserna under samma flaggor; nu är det hopppet om fred som enar nationerna igen under samma blå himmel.

Blå himmel, dogma-bidraget

 Nedladdning BlaHimmel.pdf
 
Namn:BlaHimmel.pdf (Details)
Filtyp:pdf
Storlek:426.24Kb
Skapare:Krister Sundelin
Nedladdningar:9398
Betyg: (1 antal röstande)
Ditt betyg:
Nästa >

Se även
shayuna.jpg
Omröstning
Skulle du kunna tänka dig att betala för konventsäventyrsserien om Yukikaze i tryckt form?
  
Prenumerationer

Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.