Hem
Senaste artiklarna
Senast uppskickade filer
2010-02-06
Downloads
FileT10_2.5.rtf
2009-01-06
Downloads
FileT10_2.4.rtf
2008-09-08
Downloads
FileT10_2.3.rtf

Västmark nästan slut PDF Skriv ut E-post
Användarna tycker:: / 5
DåligtBra 
Skrivet av Krister Sundelin   
2005-08-03

Nu finns det exakt 16 exemplar av Västmark kvar i vårt lager.

Totalt sett, borträknat dessa plus recensionsex och annat, så har det sålts 275 stycken Västmark. Det ligger riktigt nära de 250-300 exemplar som jag gissade att det fanns plats på marknaden när jag lät trycka dem. Det innebär i sin tur att jag med största sannolikhet inte kommer att kunna sälja så många mer.

Innebär det att sagan Västmark är över? Nejdå! Förutom att jag har två delar kvar på konventssagan om Eli, Esgithe, Venja, Alvhild och Joacin så har jag planer kring en Västmark 4.

En Västmark 4 skulle förmodligen skilja sig mest genom att den skulle komma i samma storlek som Andra Imperiet. Taktikkortsreglerna skulle förmodligen användas, och ett nytt magisystem skulle skrivas, som skulle vara ännu mindre fjantasy och ännu mer västmarkiskt.

Men den produktionen ligger en bit fram i tiden. Det tar förmodligen minst ett år och förmodligen fler än så att nå dit. Så fram till dess...

...jag vet faktiskt inte. Det finns som sagt var 16 ex kvar, plus några i butik här och var. Sen är de slut. Dessutom hägrar osäkerheten över framtiden: rollspel är ju ingenting som man kan leva på, så en Västmark 4 kräver alltså att jag har tid att skriva ihop den och råd att trycka den.

Men vi får se. Tills vidare så fortsätter konventssagan, i alla fall.

< Föregående   Nästa >
shayuna.jpg
Omröstning
Skulle du kunna tänka dig att betala för konventsäventyrsserien om Yukikaze i tryckt form?
  
Prenumerationer

Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.