Hem arrow Andra Imperiet arrow Vägar arrow Har jag ett datum?
Senast uppskickade filer
2010-02-06
Downloads
FileT10_2.5.rtf
2009-01-06
Downloads
FileT10_2.4.rtf
2008-09-08
Downloads
FileT10_2.3.rtf
Sök filer
Sök efter: 
Sök namn: 
Sök beskrivningar: 


Har jag ett datum? PDF Skriv ut E-post
Användarna tycker:: / 0
DåligtBra 
Skrivet av Krister Sundelin   
2006-02-01

Har jag ett släppdatum för Vägar? Nej, tyvärr har jag inte ett släppdatum. Men jag har ett släppintervall: senaste ordet från tryckeriet är "inom 10 dagar plus lite marginal så säg 14 dagar". Det är inte riktigt ett datum, men nästan, så nu vet ni lika mycket som jag.

Och nu känns det som att jag är skyldig er en förklaring.

Saken är nämligen den att Vägar är en komplex sak, och därmed en dyr sak att göra. De två enkla komponenterna är tabellhäftet och spelledarhäftet. De är dessutom redan tryckta.

Det som ställer till problem är skärmen och mappen. De är lite... annorlunda format. Det är inte så ofta som man trycker en nästan en meter lång folder, så det finns inte så många tryckerier som har maskiner som kan skära till en sådan. Det gör att de två blir dyra. För att jag över huvud taget skulle ha råd att trycka de där två så var jag tvungen att vända mig till ett tryckeri i Polen - samma tryckeri som fixade regelboken så läbbans snyggt, så de kan sina saker.

Men även det polska tryckeriet hade problem med skärmen, så efter en klase försök så fick de till slut vända sig till en annan tryckare med just skärmen. Det här problemet var inte riktigt något som jag hade förutsett, så därför har det blivit försenat.

Jag är jätteledsen över den här förseningen, och jag ska göra allt jag kan för att kompensera det på något sätt. Ni som har förhandsbeställt kan nog förvänta er en särskild bonus som plåster på såren.

< Föregående   Nästa >

Se även
girighet.jpg
Omröstning
Skulle du kunna tänka dig att betala för konventsäventyrsserien om Yukikaze i tryckt form?
  
Prenumerationer

Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.