Hem arrow Andra Imperiet arrow Vägar arrow Vägar: korten på bordet
Senast uppskickade filer
2010-02-06
Downloads
FileT10_2.5.rtf
2009-01-06
Downloads
FileT10_2.4.rtf
2008-09-08
Downloads
FileT10_2.3.rtf
Sök filer
Sök efter: 
Sök namn: 
Sök beskrivningar: 


Vägar: korten på bordet PDF Skriv ut E-post
Användarna tycker:: / 3
DåligtBra 
Skrivet av Krister Sundelin   
2006-03-28

Min tryckkordinator har försvunnit. Jag vet faktiskt inte var hon är, eller vad som har hänt. För två veckor sedan så såg det ljust ut. Nu skulle skiten ordnas, och det i Stockholm så att det hände och hände snart. Då hade hon varit svårt sjuk i drygt en vecka och kommit hem med en klase mediciner med röda varningstrianglar på.

Sen blev det tyst. Jag vet inte om hon blev sönderstressad av alla mina telefonsamtal, om hon helt enkelt tog semester, eller fick återfall och fick stoppas in på sjukhus igen, men jag har inte fått tag på henne sen den fjortonde.

Hela problemet började med en tryckare i Polen som lovade men inte kunde hålla. När det väl uppdagats så flyttades uppdraget över till ett annat tryckeri som inte heller kunde klara av trycket. I båda fallen var problemet skärandet, och i båda fallen så var det säljaren som inte begrep vad det var han pratade om.

Så produktionen flyttades hem till Sverige och Sundsvall, där allting var tryckt och skuret och skulle skickas. Då inträffade katastrofen: speditören glömde lasten på en lastbrygga i en snöstorm. Snöstormen inte bara försenade leveransen utan förstörde den, så att det fick tryckas om. Och på grund av kommunikationsmissar och att tryckaren faktiskt vill ha betalt två gånger för att göra jobbet två gånger (han har ju inte gjort något fel) så ville tryckaren inte trycka om förrän han fick klartecken från tryckkordinatorn. Och hon var ju sjuk och kunde inte ge klartecken.

En massa beskyllningar och ett tillfrisknande senare så skulle produktionen flyttas till Stockholm. Jag fick prata igenom produktionen igen, och när allt var klart...

...så försvann tryckkordinatorn igen i två veckor. Jag har ingen aning om det är återfall, semester, underjordsgående eller utbrändhet, men jag har inte fått tag på henne. Just nu är jag rätt så nere av det här, och dessutom rätt så vingklippt. Det är en hel del pengar låst i Vägar. Jag kan inte producera fler grejer förrän Vägar börjar ge avkastning, och Vägar kan inte ge avkastning förrän jag har några Vägar att sälja.

Jag förstår om ni som har väntat på Vägar har tröttnat och därför lägger jag korten på bordet.

  • De av er som har förhandsbeställt och vill avboka behöver bara höra av er till mig på något sätt, så tar jag bort er order.
  • De av er som har betalt i förhand och vill avboka måste höra av sig till mig så att jag kan föra tillbaka pengarna eller skicka dem på lämpligt sätt.
  • De av er som har beställt flera grejor men bara vill avboka Vägar får vara extra tydliga med huruvida de vill avboka endast Vägar eller hela ordern.
  • De som har beställt flera grejor och vill vänta på Vägar men ha resten skickat med en gång ska också höra av sig. Jag skickar Vägar fraktfritt när det kommer och resten med en gång.
  • De av er som fortfarande vill chansa behöver inte göra något än på ett tag. Kommer Vägar så skickar jag den omedelbums, plus en klase godis som plåster på såren. Skulle ni ändra er så hör av er enligt ovanstående.

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för det inträffade.

< Föregående   Nästa >

Se även
girighet.jpg
Omröstning
Skulle du kunna tänka dig att betala för konventsäventyrsserien om Yukikaze i tryckt form?
  
Prenumerationer

Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.