Hem
Senaste artiklarna
Senast uppskickade filer
2010-02-06
Downloads
FileT10_2.5.rtf
2009-01-06
Downloads
FileT10_2.4.rtf
2008-09-08
Downloads
FileT10_2.3.rtf

Vad man gör på Lincon när man är död
Användarna tycker:: / 4
På gång - Konvent
Skrivet av Krister Sundelin   
2007-05-05
Image Det var ett rätt kul LinCon. Det kanske inte var så mycket ös som jag hade hoppats, men det hände definitivt tillräckligt mycket för att det skulle vara värt att åka dit. Klart, en bidragande orsak är att det lokala gänget har som tradition att stanna vid Idas brygga i Karlsborg och äta glass. Det är en värdig inledning och avslutning på ett LinCon.

Själva konventet var... tja, ett konvent. Det var inte så mycket med det - det var trevligt, det fanns trevligt folk där. Eva och Jocke Florén förgyllde tillvaron allt som oftast. Marcus köpte i stort sett alla mina Rocketmen-boosters, dvs de som Hannes och Carro inte hade snott åt sig sedan tidigare. Tomas Arfert var en trevlig bänkgranne, som hade den goda smaken att teckna en Tuva åt mig.

Läs mer...
Fjärde iterationen
Användarna tycker:: / 0
På gång - Biblioteksvärlden
Skrivet av Krister Sundelin   
2007-04-17
Det är dags att plocka upp den här igen. Efter att ha funderat en stund så kommer jag att utveckla Biblioteksvärlden för T10-systemet istället. BRP är lite för grisigt för att passa miljön. Dessutom har jag kommit på en del kul nya delstridsmekanismer med en tärningspöl, som skulle passa alldeles ypperlig.

Slutligen, och en av de viktigaste katalysatorerna till att Biblioteksvärlden får fart igen, är BESM Advanced d20 Magic, en modul till BESM d20 som faktiskt har riktigt trevliga och framförallt animéiga lösningar på magi.

Här ska snos!


Filmmusiksrecensionerna tillbaka
Användarna tycker:: / 0
Nyheter - Senaste nytt
Skrivet av Krister Sundelin   
2007-04-10
Som synes till vänster så är FMRDB, Filmmusiksrecensionsdatabasen, tillbaka i Rollspelssmedjan och dessutom integrerad i den. Det krävdes lite mekande för att den skulle fungera, men nu är den här. Förhoppningsvis så ska det kunna komma in några fler recensioner också med tiden - tro liksom inte att vi har suttit stilla på våra rumpor när det gäller filmmusik, utan det finns gott om nytt godis att recensera i våra hyllor.

GIRLS 2.0
Användarna tycker:: / 5
På gång - Spelprojekt
Skrivet av Krister Sundelin   
2007-04-09

Efter att ha läst Tobias Radesäters fantastiska superhjälterollspel/serie Supergänget (>>länk<<) så kom jag fram till att det borde vara det perfekta regelsystemet till GIRLS 2.0, efter vissa modifikationer.

Läs mer...
Yukikaze: Skuggor
Användarna tycker:: / 1
Andra Imperiet - Artiklar till Skymningshem: Andra Imperiet
Skrivet av Krister Sundelin   
2007-04-08

Som utlovat kommer här äventyret på GothCon till Skymningshem: Andra Imperiet. Skuggor är det fjärde äventyret om divisionen Yukikaze, och utspelar sig på något så trevligt som ett spa. Fast riktigt så enkelt var det ju inte. Som det heter, "when in doubt, throw in ninjas!"

Läs mer...
<< Första < Föregående 1 2 3 4 5 6 Nästa > Sista >>

Resultat 16 - 30 av 77
blahimmel.jpg
Omröstning
Skulle du kunna tänka dig att betala för konventsäventyrsserien om Yukikaze i tryckt form?
  
Prenumerationer

Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.