Hem arrow Bus och bös arrow Bus arrow Playelfs fäll-tävlan: föremål
Senast uppskickade filer
2010-02-06
Downloads
FileT10_2.5.rtf
2009-01-06
Downloads
FileT10_2.4.rtf
2008-09-08
Downloads
FileT10_2.3.rtf
Sök filer
Sök efter: 
Sök namn: 
Sök beskrivningar: 


Playelfs fäll-tävlan: föremål PDF Skriv ut E-post
Användarna tycker:: / 1
DåligtBra 
Skrivet av Krister Sundelin   
2005-04-21
Artikelindex
Playelfs fäll-tävlan: föremål
Sida 2
Sida 3
Sida 4
Sida 5
Sida 6
Sida 7
Sida 8
Sida 9

Dödlighet 2Hemliga byrån består av en enkel byrålåda med en sisådär fyra medelstora lådor, alla försedda med varsitt handtag. Byrålådan står placerad i en korridor eller i ett relativt litet rum,det är inte så noga, bara framsidan av byrålådan pekar mot en närbelägen vägg. För att göra scenen litet mer trovärdig så kan man fylla rummet med lite skräp i form av sovkojer, kistor, tomma lådor etc. Själva fällan består i ett gäng högst kraftiga fjädrar inne i byrålådan, sammanlänkade med en enkel spärr till något av handtagen.

När en äventyrare således försöker dra ut en av lådorna skjuts de helt enkelt ut med enorm kraft och brakar in i ett gäng väl valda kroppsdelar samt mosar upp äventyraren mot den närliggande väggen.

(Adrian Ulvsgärd)

Dödlighet 3Är du som källarmästare trött på att alla äventyrare utan att tveka drar i sig allt som det står Läkande brygd på? Den här brygden är mycket riktigt läkande. Det finns en etikett som säger så och den luktar gott. När en äventyrare har fått mycket stryk dricker han sin bryggd. Alla hål i äventyraren läker snabbt, inklusive mun, ögon, öron, näsborrar och "därnere".

(Wilmer)

Dödlighet 3Det sugiga röret är en törstsläckare av den grövre kalibern. Det är en bägare med ens favoritdryck, komplett med sugrör och drinkparasoll. Sugröret är av trä och är i själva verket ett blåsrör med en giftdoppad pil i. Så när en törstig hjälte tar sig en slurk så upptäcker han vad drinken är spetsad med...

(Wilmer)< Föregående   Nästa >

Se även
shayuna.jpg
Omröstning
Skulle du kunna tänka dig att betala för konventsäventyrsserien om Yukikaze i tryckt form?
  
Prenumerationer

Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.