Hem arrow Övriga rollspel arrow KYSS arrow Gudarna måste vara tokiga del 2
Senast uppskickade filer
2010-02-06
Downloads
FileT10_2.5.rtf
2009-01-06
Downloads
FileT10_2.4.rtf
2008-09-08
Downloads
FileT10_2.3.rtf
Sök filer
Sök efter: 
Sök namn: 
Sök beskrivningar: 


Gudarna måste vara tokiga del 2 PDF Skriv ut E-post
Användarna tycker:: / 4
DåligtBra 
Skrivet av Krister Sundelin   
2005-04-18
Artikelindex
Gudarna måste vara tokiga del 2
Den gamle och havet
Å sen då?
Khyrrak den Stores stad
Mot de djupa
Att rollspela de djupa
Dungeon 2
Dungeon 3
Den förjävligt djupe vaknar

Gudarna måste vara tokiga, del II:
Den Förjävligt Djupe vaknar

Ett äventyr till Playelf av Dan Lindberg

Anti-spoiler: Detta äventyr innehåller en parodi på H P Lovecrafts "The Shadow Over Innsmouth". Om du inte läst den, så riskerar du att sabba en av världshistoriens bästa och läskigaste skräckromaner för dig själv om du läser det här äventyret innan. Du kan läsa den här. Nog för att jag fortfarande tyckte att den var läskig senast jag läste om den (tidigare ikväll, när detta skrivs) så du kan nog läsa äventyret först om du måste - men om du uppskattar en bra skräckberättelse ska du inte missa den. Du bör vara ganska haj på engelska eftersom Lovecrafts ordförråd är tämligen rikt, och för övrigt verkar hemsidans ägares OCR-program ha gjort lite missar här och var, men det går att förbise med. Annars kanske den finns på svenska på ditt bibliotek om du har tur. Mycket nöje... och sov gott inatt, om du kan.

Äventyret är ©Dan Lindberg och får distribueras fritt. Jag vill dock gärna veta vad ni tycker om det, så gärna och berätta.

Prolog

Detta äventyr tar sin början efter att våra bålda äventyrare har jagat en skattkarta i ivrig konkurrens med två brutala barbarkvinnor, tre översnåla dvärgar, fyra otrevliga orcher och en vedervärdig råttliknande tjuv. De har till slut fått tag i kartan, hittat en liten dungeon och tagit sig igenom fällor, skelett, en Spindeldrottning och en fasansfull bob-bana, bara för att finna att skatten är stulen. Vedervärdiga fiskliknande fotspår leder ner i vattnet, och våra äventyrare dyker igenom en undervattenstunnel. De dyker upp i havet och finner sig helt nära stranden.< Föregående   Nästa >

Se även
shayuna.jpg
Omröstning
Skulle du kunna tänka dig att betala för konventsäventyrsserien om Yukikaze i tryckt form?
  
Prenumerationer

Mambo is Free Software released under the GNU/GPL License.